Категории
Најпопуларни преземања
СофтверПреземањаКатегорија
Streamlabs1,377Софтвер за пренос во живо
CrystalDiskMark2,096Репер софтвер
Screencast-O-Matic1,480Софтвер за снимање на екран
Bing Wallpaper2,839Софтвер за прилагодување на работната површина
Screenpresso1,952Софтвер за снимање на екран
simplewall1,952Софтвер за заштитен ѕид
MusicBrainz Picard2,400Уредници на ознаки
Ditto899Менаџери на таблата со исечоци
OneNote1,770Софтвер за земање белешки
Cloudflare WARP8,134VPN софтвер
Chrome200,697Веб прелистувачи
Pencil2D4,346Софтвер за 2D анимација
Adobe Acrobat Reader DC106,876Читачи на PDF
KeePass4,282Софтвер за управување со лозинки
MySQL Workbench3,534Софтвер за управување со бази на податоци
Brave17,126Веб прелистувачи
Apache OpenOffice3,030Софтвер за канцелариски апартмани
pgAdmin398Софтвер за управување со бази на податоци
Magical Jelly Bean Keyfinder3,484Пронаоѓачи на клучни производи
Avast One1,420Антивирусен софтвер
Media Player Classic Home Cinema69,499Софтвер за репродукција на видео
Soda Player5,600Софтвер за репродукција на видео
Database .NET1,067Софтвер за управување со бази на податоци
Bennett223,645Софтвер за управување со Bluetooth
Typing Master37,298Софтвер за тутор за пишување
Pinta2,351Софтвер за уредување слики
Moto Racing76,122Тркачки игри
GeoGebra Calculator Suite283Математички софтвер
SuperTuxKart6,165Тркачки игри
Opera Browser104,825Веб прелистувачи
VidCutter11,112Софтвер за уредување видео
Amazon Kindle for PC8,129Софтвер за читање е-книги
Apache NetBeans1,475IDE софтвер
Sysinternals Suite1,505Разно софтвер
Krita4,903Софтвер за дигитална уметност
Greenshot2,006Софтвер за снимање на екран
PostgreSQL788Софтвер за бази на податоци
Windows USB/DVD Download Tool47,272Креатори за бутабилни USB
Microsoft SQL Server Express617Софтвер за бази на податоци
Just Color Picker1,208Софтвер за избирање бои
Kodi6,876Софтвер за репродукција на видео
X-Mouse Button Control13,982Софтвер за курсорот на глувчето
Speedtest5,790Софтвер за следење на мрежата
Android Studio24,022IDE софтвер
MobaXterm1,373Софтвер за далечинска работна површина
City Racing200,252Тркачки игри
Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015, 2017, 2019, and 20228,008Visual C++ редистрибутивни пакети
TreeSize Free2,178Анализатори на простор на дискот
GPU-Z6,274Системски информациски софтвер
YACReader499Софтвер за читање е-книги
Нови изданија на софтвер
СофтверПреземањаКатегорија
DiskInternals Linux Reader326Разно софтвер
RegCool371Уредници на регистар
PDFKeeper81Софтвер за управување со референци
OBS Studio26,765Софтвер за пренос во живо
QPDF319PDF алатки
Ghost Browser66Веб прелистувачи
ACDSee Photo Studio Professional6,890Софтвер за управување со фотографии
SyncBreeze300Софтвер за синхронизација на датотеки
Goxel12Разно софтвер
OpenJDK88Разно софтвер
JPhotoTagger1,004Уредници на ознаки
Big Stretch Reminder114Софтвер за потсетување на прекини
AnyDesk58,625Софтвер за далечинска работна површина
Birdfont1,889Уредници на фонтови
dbForge Studio for Oracle714Софтвер за управување со бази на податоци
LilyPond265Софтвер за нотација на музика
AutoHotkey317Софтвер за автоматизација на задачи
GitHub Desktop91Git Client Software
SyncFolders172Софтвер за синхронизација на датотеки
Archi15Разно софтвер
S3 Browser95Софтвер за складирање во облак
simplewall1,952Софтвер за заштитен ѕид
PhraseExpress814Софтвер за проширување на текст
Flutter5Програмски јазици
OpenDrive6Софтвер за складирање во облак
ManicTime1,665Софтвер за следење време
Personal Backup1,986Софтвер за резервна копија
Simple Disable Key1,828Софтвер за менаџер на тастатура
PHP711Програмски јазици
Multi Commander1,275Управувачи со датотеки
Ngspice4Разно софтвер
Atlassian SourceTree619Git Client Software
CodeLite98IDE софтвер
ACDSee Free19Софтвер за гледање слики
VLC Media Player226,539Софтвер за репродукција на видео
OutlookAttachView606Софтвер за клиент за е-пошта
CCleaner75,970Чистачи на дискови
Intel Extreme Tuning Utility38,964Системски оптимизатори
RAMMon648Системски информациски софтвер
SMath Studio4,457Математички софтвер
Fotosizer3,065Софтвер за уредување слики
StressMyPC391Софтвер за тестирање на стрес
Xlight FTP Server1,354Софтвер за FTP сервер
WinRAR137,470Софтвер за компресија на датотеки
YACReader499Софтвер за читање е-книги
Wing Python IDE229IDE софтвер
Calendarscope1,558Календарски софтвер
CaptureWizPro1,094Софтвер за снимање на екран
Mosaizer Lite292Софтвер за уредување слики
ChromeHistoryView70Разно софтвер