Конвертирај од PDF

Конвертирај PDF во Word

Конвертирај PDF датотеки во датотеки на Microsoft Word што може да се уредува.

Конвертирај PDF во Excel

Конвертирај PDF датотеки во датотеки на Microsoft Excel што може да се уредува.

Конвертирај PDF во PowerPoint

Конвертирај PDF датотеки во Microsoft PowerPoint датотеки.

Конвертирај го скенираниот PDF во PDF што може да се пребарува

Направете го вашиот скениран PDF пребарлив со вршење на оптичко препознавање на знаци.

Конвертирај PDF во JPG

Конвертирај PDF во JPG. Секоја страница од PDF датотеката ќе се трансформира во посебни JPG датотеки.

Компресирај PDF

Брзо компресирајте или намалете ја големината на PDF датотеките.

Конвертирај во PDF

Конвертирај во PDF

Конвертирајте ги вашите датотеки во PDF. Многу влезни формати се поддржани.

Конвертирај од сликата

Конвертирај ја сликата во Word

Конвертирај слики во датотеки на Microsoft Word што може да се уредуваат.

Конвертирај ја сликата во Excel

Конвертирај слики во датотеки на Microsoft Excel што може да се уредуваат.

Конвертирај слика во текст

Конвертирај слики во текстуални датотеки што можат да се уредуваат.

Нашата услуга е многу лесна за употреба

Нашиот интерфејс е многу едноставен за употреба. Услугата е секогаш бесплатна и анонимна. Не се потребни е-мејл адреса или какви било други лични информации.

Вашата приватност е важна

Вие не треба да се грижите за безбедноста на вашите датотеки. Тие автоматски се бришат во рок од 24 часа по конверзијата.

Одличен квалитет

Ние внимателно ја следиме и подобруваме нашата услуга. Тестирајте го и видете за себе!