Konvertoni nga PDF

Konvertoni PDF në Word

Konvertoni skedarët PDF në skedarë të redaktueshëm të Microsoft Word.

Konvertoni PDF në Excel

Konvertoni skedarët PDF në skedarë të redaktueshëm të Microsoft Excel.

Konvertoni PDF në PowerPoint

Konvertoni skedarët PDF në skedarët e Microsoft PowerPoint.

Konvertoni PDF të skanuar në PDF të kërkueshëm

Bëni PDF-në tuaj të skanuar të kërkueshme duke kryer njohjen optike të karakterit.

Konvertoni PDF në JPG

Konvertoni PDF në JPG. Çdo faqe e skedarit PDF do të shndërrohet në skedarë të veçantë JPG.

Kompresoni PDF

Shpejt kompresoni ose zvogëloni madhësinë e skedarëve PDF.

Konvertoni në PDF

Konvertoni në PDF

Konvertoni skedarët tuaj në PDF. Shumë formate hyrëse mbështeten.

Konvertimi nga imazhi

Convert imazhin në Word

Konvertoni imazhet në skedarë të redaktueshëm të Microsoft Word.

Convert imazhin në Excel

Konvertoni imazhet në skedarë të redaktueshëm të Microsoft Excel.

Convert imazhin në tekst

Konvertoni imazhet në skedarë teksti të redaktueshëm.

Shërbimi ynë është shumë i lehtë për t'u përdorur

Ndërfaqja jonë është shumë e thjeshtë për t'u përdorur. Shërbimi është gjithmonë falas dhe anonim. Asnjë adresë emaili ose ndonjë informacion tjetër personal nuk kërkohet.

Privatësia juaj është e rëndësishme

Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për sigurinë e dosjeve tuaja. Ato fshihen automatikisht brenda 24 orëve pas konvertimit.

Cilësi e shkëlqyeshme

Ne monitorojmë dhe përmirësojmë shërbimin tonë me kujdes. Provoni dhe shikoni vetë!