Конвертирај од PDF

PDF во Word

Претворете PDF во Microsoft Word DOCX.

PDF во Excel

Претворете PDF во Microsoft Excel XLSX.

PDF во PowerPoint

Претворете PDF во Microsoft PowerPoint PPTX.

PDF во JPG

Претворете PDF во JPG. Секоја страница од PDF-датотека ќе се трансформира во посебни JPG-датотеки.

Компресирајте PDF

Брзо компресирајте или намалете ја големината на PDF-датотеката.

Претворете во PDF

Претворете во PDF

Претворете ја вашата датотека во PDF. Поддржани се многу формати за внесување.

Конвертирај од слика

Слика во збор

Конвертирајте слики во Microsoft Word DOCX.

Слика во Excel

Конвертирајте слики во Microsoft Excel XLSX.

Слика во TXT

Претворете ги сликите во TXT.

Нашата услуга е многу лесна за користење.

Нашиот интерфејс е многу едноставен за користење. Услугата е секогаш бесплатна и анонимна. Не се потребни адреса за е-пошта или други лични податоци.

Вашата приватност е важна.

Не треба да се грижите за безбедноста на вашите датотеки. Тие автоматски се бришат во рок од 24 часа по конверзијата.

Одличен квалитет

Внимателно ја следиме и подобруваме нашата услуга. Тестирајте го и уверете се сами!