Konvertoni nga PDF

PDF në Word

Konvertoni PDF në Microsoft Word DOCX.

PDF në Excel

Konvertoni PDF në Microsoft Excel XLSX.

PDF në PowerPoint

Konvertoni PDF në Microsoft PowerPoint PPTX.

PDF në JPG

Konvertoni PDF në JPG. Çdo faqe e skedarit PDF do të shndërrohet në skedarë të veçantë JPG.

Kompresoni PDF

Kompresoni ose zvogëloni shpejt madhësinë e një skedari PDF.

Konverto në PDF

Konverto në PDF

Konvertoni skedarin tuaj në PDF. Shumë formate të hyrjes mbështeten.

Konvertoni nga imazhi

Imazhi në Word

Konvertoni imazhet në Microsoft Word DOCX.

Imazhi në Excel

Konvertoni imazhet në Microsoft Excel XLSX.

Imazhi në TXT

Konvertoni imazhet në TXT.

Shërbimi ynë është shumë i lehtë për t'u përdorur.

Ndërfaqja jonë është shumë e thjeshtë për t'u përdorur. Shërbimi është gjithmonë falas dhe anonim. Asnjë adresë e-mail ose ndonjë informacion tjetër personal nuk kërkohet.

Privatësia juaj është e rëndësishme.

Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për sigurinë e skedarëve tuaj. Ato fshihen automatikisht brenda 24 orëve pas konvertimit.

Cilësi e madhe

Ne monitorojmë dhe përmirësojmë shërbimin tonë me kujdes. Provoni dhe shikoni vetë!